Fészekkártya ÁSZF

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) - FÉSZEK KÁRTYA IGÉNYLÉSE

1. Bevezetés

Ezen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: "ÁSZF") tartalmazzák a Fészek Kártya igényléséhez és használatához kapcsolódó feltételeket és szabályokat. Kérjük, hogy figyelmesen olvassa el az ÁSZF-et, mielőtt a Fészek Kártya igénylését benyújtani. Az ÁSZF elfogadása feltétele a Fészek Kártya igénylésének.

 

2. Fészek Kártya Igénylésének Módja:

A Fészek Kártyát BUDAKESZI, BICSKE, BIATORBÁGY, BUDAJENŐ, ETYEK, PÁTY, HERCEGHALOM, PERBÁL, TELKI, TÖK, ZSÁMBÉK, Törökbálint állandó lakcímmel rendelkező személyek igényelhetik. Az igénylőnek személyi igazolványt és lakcímkártyát kell bemutatnia az igényléshez.

 

3. Személyes Adatok

Az igénylő köteles valós és pontos személyes adatokat megadni a Fészek Kártya igénylés során. A személyes adatok kezelése az irányadó jogszabályoknak megfelelően történik. Az adatvédelmi szabályzatunkat megtalálható: https://www.feszekcsarda.hu/hu/adatvedelem.

 

4. E-mail cím és Telefonszám

Az igénylőnek e-mail címet és telefonszámot, valamint lakcímkártyát kell megadnia az igénylés során. Ezeket az elérhetőségeket a kártyával kapcsolatos fontos információk és értesítések küldésére használjuk.

 

5. Elfogadás és Kötelezettségek

Az igénylő elfogadja, hogy a Fészek Kártya igénylésével kötelezettséget vállal arra, hogy a kártyát jogosulatlan és törvényesen használja. Az igénylő felelős a kártya biztonságos kezeléséért és az esetleges veszteségekért.

 

6. MINDEN ÚT HOZZÁNK VEZET AKCIÓ részletei:

Az ajánlat 2023.12.15. 00:00 órától 2024-01-15. 24:00 óráig érvényes, csak regisztrált Fészek kártya tulajdonosok vehetik igénybe családtagok részére maximum 5 főre.  A kedvezmény csak az ételekre vonatkozik, az italokra nem vehető igénybe.  Más akciókkal össze nem vonható. A meghírdett rendezvényekre nem vehető igény

 

7. Jogviták

Minden jogvitát a Magyar Köztársaság jogszabályai és annak bíróságai előtt kell rendezni.

 

8. Módosítások

A kártyakibocsátó fenntartja a jogot az ÁSZF módosítására és frissítésére. Az érvényes ÁSZF mindig az aktuális verzió, amely a honlapunkon található.

 

9. Elfogadás

A Fészek Kártya igénylésével az igénylő elfogadja az ÁSZF feltételeit és kötelezettségeit.

Az ÁSZF hatályba lépésének dátuma: 2023.11.01

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az Általános Szerződési Feltételek szigorúan betartandók, és a Fészek Kártya igénylésével elfogadja az itt meghatározott feltételeket és szabályokat. 

 
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.